"Voor onze Huurmonitor die wij elk kwartaal publiceren werken wij met veel plezier samen met Dolores. Ze neemt de regie in handen en zorgt ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Ook voor ad hoc zaken die snelle doch goede communicatie vereisen vertrouwen wij volledig op haar expertise. Onze huurmonitor ontvangt een immense hoeveelheid free publicity. Van paginagrote publicaties in de landelijke dagbladen tot radio-interviews op o.a. NPO 1 en BNR en prachtige nieuwsitems in het NOS- en RTL-journaal op televisie."

Jasper de Groot

Directeur - Pararius

Skyscrapers_edited.jpg
Pararius portfolio.jpg
police-demonstration-official-firefighte

“Dolores was betrokken bij de oprichting van de landelijke afdeling communicatie van de Nederlandse Politie. Het team Media en Publiciteit zat als onderdeel van de Staf Korpsleiding nog in de pioniersfase. Dolores hield het overzicht en loste knelpunten op. Ze liet zien dat ze onder hectische omstandigheden kalm kon blijven en probleemoplossend kon werken. Ze was energiek zonder onnodige risico's te nemen. Ze wist een sterke relatie op te bouwen tussen de nationale communicatieafdeling en de persvoorlichters in de onafhankelijke eenheden.”

A. Sinnema
Hoofd Corporate Communicatie - 
Politie

  • Realityserie Nederlandse televisie 

  • 1x per week Prime Time

  • Eerste aflevering met bijna  1.000.000 kijkers
  • Landelijke media-aandacht

  • Aanpak imago en reputatie politie

  • Real-life politiewerk

Reality serie De Meldkamer - SBS6

De meldkamer biedt de kijker een niet eerder vertoonde blik in de wereld van 112-meldingen en het afhandelen van deze indringende incidenten door de politie. Met behulp van getuigen, cameratoezicht en vooral zeer snel handelen maakt de politie jacht op de criminelen. Bekijk de afleveringen hier.

de%20meldkamer_edited.jpg

Soms word ik gevraagd of ik ook makelaar ben... maar nee!

 

Booij Makelaardij is een gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam sinds 1992. Mijn oom -met dezelfde achternaam- is de drijvende kracht achter dit bedrijf. 

 

Onlangs vroeg hij mij om een social media strategie uit te stippelen en graag ook meteen uit te voeren. Een leuke klus!

piqsels_edited.jpg
Logo_Booij_website.png
WhatsApp%20Image%202020-05-23%20at%2014.