• Dolores Booij

Een jaar geleden verhuisde ik samen met mijn vriend Daniël naar Valencia. Onze droom is om een paradijsje te creëren waar we gasten uit de hele wereld verwelkomen. Onlangs vonden we dé plek: een prachtig landhuis omringd door sinaasappelbomen, vlakbij Valencia. De vergunningsaanvraag voor een Bed & Breakfast met eventlocatie is ingediend. En nu is het wachten op toestemming.

De bizarre coronacrisis raakt de hele wereld. Niemand weet wanneer deze vreemde tijd over is. Twee maanden geleden verlieten wij halsoverkop ons appartementje in Valencia en logeren bij Hein en Conny op Château Talaud in Zuid-Frankrijk.

Al van jongs af aan heb ik hier de fijne kneepjes van het hospitality-vak geleerd. Ook deze prachtige Bed & Breakfast heeft in deze ongekende situatie tijdelijk geen gasten. Geen kamer schoon te maken en geen croissants voor het ontbijt. Maar wat er wel is, is ruimte. Een enorme tuin omringd door wijngaarden.


Van deze ruimte en tijd heb ik gebruik gemaakt om na te denken over de toekomst en om stil te staan bij waar ik vandaag de dag sta. De Nederlandse Politie heeft mij een hoop ervaring gegeven. D&B eventmarketing heeft mijn stressbestendigheid op de proef gesteld en Pararius heeft mij het laatste duwtje in de rug gegeven.


Een toekomst begint iedere dag weer opnieuw. Vandaag begint de toekomst voor mijn eigen bedrijf. Met trots introduceer ik mijn communicatiebedrijf:


IMPROVE WITH WORDS


Inzetbaar voor iedereen en waar dan ook ter wereld. Improve with Words helpt jou of jouw bedrijf verder met PR en communicatie. Bekijk mijn website, neem contact op als je me nodig hebt en deel het met je netwerk!


Communicatie was, is en blijft enorm belangrijk. Vroeger, nu en later. In tijden van rust, maar ook zeker in tijden van crisis. Improve with Words is inzetbaar per project of op consultancy basis, maar ook last-minute tijdens een crisissituatie.


DUS WACHT NIET LANGER EN...